Karikatür Resimleri Bloguna Hoşgeldiniz.

Dikkat ettim de, birçok karikatür paylaşım sitelerinde sadece resimleri paylaşıyorlar. Ne bir yorum ne bir konu ekliyorlar resim ile ilgili..

İşte ben bunu aşmak için Karikatür Resimleri başlıklı bir Blog kurdum. Amacım karikatür resimlerindeki anlatılmak istenen duyguyu, heyecanı ve zevki kendimden ve hayatımızdaki olağan durumlardan yola çıkarak bir hikaye havası oluşturmak.

En azından ben böyle olmasını istiyorum.

Ekleyeceğim yazılara yorumlarınızla destek olabilir ve konu hakkındaki hemfikir oluşumuzu paylaşabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Bu Blogun Bütün Hakları Saklıdır. Ama Yavru Kurt Derseniz Çıkabilir Belki :)

Eski Sevgili Merakı

Bilirsiniz, çoğu Erkek sevgilisinin Geçmişte neler yaşadığını epey bir merak eder. Özellikle Eski Sevgilisi oldu mu veya ne kadar ileri gittikleri konusunda Kızın ağzından laf almaya çalışırlar.

Tabiki bunu ilk günler de yapmazlar. İlişkide birkaç kademe ilerledikten sonra, Erkeğin o Ahiret soruları başlar..

Direkt yüzüne söylemezler kızın tabi, önce bir bahane bulur ve bu bahaneden yola çıkarak asıl amacına ulaşmayı planlar...

Örneğin, Erkek kendi Eski Sevgilisi hakkında bir konu açar ve bu konuyu Kızın üzerine doğru bir silah gibi sıkmaya başlar. Öyle bir duruma getirir ki konuyu, Kızın Geçmişi hakkındaki bilgileri anlatma zorunluğu hissettirir.

Ama asıl sorun şu; Öğrenince eline ne geçicek ?

Yani Sevdiğin Kız senden önce ne yaşadıysa yaşadı. Belki hatalar yaptı, belki de birkaç Elin parmağını geçecek sayıda Sevgili Koleksiyonu..

Mühim olan şuan senin yanında olması değil mi ?

İşte bu tip Geçmiş merakı (Takıntı diyelim biz buna) yüzünden, çok yanlış durumlara düşebilirsin. En önemlisi, sevdiğin kızı bu paranoyan yüzünden kaybedebilirsin. Peki ozaman ne halt yiyeceksin ?

Pişmanlık, Pişmanlık ve Pişmanlık duyacaksın..

Malasef İnsanoğlu Elindekinin Kıymetini ancak Kaybedince Farkediyor. Sizde bunlardan olmayın..

0 yorum:

Yorum Gönder